Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 листопада 2014 року 15:04

Проект „Об’єднання зусиль громад заради чистого довкілля Пирятинського краю“ у п’ятірці кращих

Комісією з відбору проектів співробітництва територіальних громад Полтавської області спільний проект Пирятинської міської ради та Білоцерківської, Великокручанської, Дейманівської, Каплинцівської, Олександрівської, Сасинівської, Харківецької сільських рад „Об’єднання зусиль громад заради чистого довкілля Пирятинського краю“ (загальна сума – 680 тис. грн.) визначено одним з п’яти найкращих проектів співробітництва громад, які набрали найвищу кількість балів у рейтингу.

У п’ятірку найкращих ввійшли проекти:

 „Сміттєва революція в громадах м.Червонозаводське, с.Токарі та с.Піски, як приклад вдалого співробітництва територіальних громад“;

 „Запровадження єдиної схеми збору та поводження з твердими побутовими відходами в Ковалівській, Новоселівській та Куликівській сільських громадах Полтавського району“;

 „Муніципальне співробітництво: цілеспрямований соціальний захист громадам Решетилівського району – спільна ініціатива Малобакайської, Жовтневої та Плосківської сільських рад“;

„Оновлення життя місцевої пожежної охорони – запорука безпечної життєдіяльності сільських громад Семенівського району – спільна ініціатива Грошинської, Погребняківської, Худоліївської, Степанівської, Оболонської, Наріжанської, та Іванівської сільських рад“.

Також комісією з відбору проектів співробітництва відзначено ще чотири проекти громад Чорнухинського, Хорольського, Козельщинського та Миргородського районів.

Проте, остаточне рішення щодо визначення переможців та фінансування проектів буде прийнято після проведення тренінгової програми для відібраних команд проектів, яку запропонував проект Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) „Реформа управління на сході України“. Після участі в якій команди проектів зможуть виправити зауваження, виявлені Комісією, і покращити рейтингову оцінку свого проекту.

Команда проекту Пирятинської міської ради висловлює щиру подяку всім партнерам спільного проекту за участь у його розробці та підготовці до подання на Конкурс, сподівається на подальшу тісну співпрацю в його реалізації та спільне впровадження.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua