Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 березня 2020 року 11:36

Комунальні служби працюють в посиленому режимі

Вчора міський голова Олексій Рябоконь провів нараду з керівниками комунальних підприємств міста. Наголосив керівництву КП „Каштан“ на продовженні роботи з юридичними та фізичними особами по заключенню договорів на вивезення твердих побутових відходів на території Пирятинської міської ОТГ; утримуванні контейнерів і майданчиків в належному санітарному та технічному стані та недопущення засмічення прилеглої до них території; здійснення вчасного та систематичного вивозу твердих побутових відходів із територій міста, старостатів та  сільських рад - учасниць проекту міжмуніципального співробітництва відповідно до затверджених графіків; наданні послуг з благоустрою.

З метою зменшення втрат питної води, раціонального її використання, правильного розподілу між споживачами багатоквартирного будинку обсягу спожитих послуг з централізованого водопостачання начальнику   водоканалу наголошено на продовженні роботи щодо встановлення лічильників холодної води на вводах в багатоквартирні будинки відповідно до Закону України „Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання“. Також необхідно забезпечити своєчасне та якісне реагування на звернення громадян з питань водопостачання. Олександр Курочка, начальник КП „Пирятинський міський водоканал“, зазначив, що робота в цьому напрямку ведеться, додатково буде направлено листи ОСББ щодо визначення способу заключення договорів на послугу: з управителем ОСББ чи окремо з кожним абонентом.

Зобов’язав керівників підприємств спільно з відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради продовжити роботу із співвласниками багатоквартирних будинків по заключення договорів про надання послуг з управління багатоквартирним будинком. За підсумками наради дано ряд  доручень працівникам виконкому міської ради та комунальних підприємств.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua