Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 березня 2020 року 14:22

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради, на якому розглянуто 3  питання та прийнято відповідні рішення.

Головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому Роман Педяш проінформував про зміни, які внесені до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року № 211 „Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2“.

Начальник Пирятинського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Полтавській області Юрій Шніт зазначив, що продаж посівного матеріалу, пестицидів та агрохімікатів повинно здійснюватися лише спеціалізованими магазинами за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

Міський голова Олексій Рябоконь наголосив на необхідності проведення дезінфекції автомобілів, які працюють в службі таксі та забезпечення перебування пасажирів та водія в захисній масці.

Далі розглянуто питання придбання захисного одягу до місцевого резерву Пирятинської міської ради. Юрій Клименко, начальник Пирятинського районного сектору ДСНС продемонстрував зразок захисного костюма, які є у наявності. На сьогодні у виробників немає цих костюмів, вони відшиваються, але потрібно чекати 2-3 тижні.

Міський голова дав доручення спеціалістам міської ради продовжити моніторинг ринку виробництва захисного одягу та розглянути можливість замовлення пошиття захисних костюмів в місцевих підприємців.

Обговорили питання проведення обробки вулиць міста дезінфікуючими розчинами. Це необхідно зробити аби утворилася захисна плівка. За необхідності буде проводитися обробка і під’їздів багатоповерхових будинків.

Олексій Рябоконь зазначив, що буде виділення додаткових коштів для Програми створення місцевого резерву для проведення аварійно-рятувальних та інші невідкладних робіт на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua