Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 березня 2020 року 12:51

Із засідання виконкому

    25  березня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто ряд питань та прийнято відповідні рішення.
  Начальник фінансового управління Світлана Кеда ознайомила присутніх із змінами, які пропонується внести до бюджету Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік. Детально розповіла про спрямування коштів по окремих галузях. Заступник міського голови Людмила Безушко повідомила, що це попередні обрахунки. Перш за все обраховувалися об’єкти, на які можна залучити додатковий фінансовий ресурс з різних джерел на умовах співфінансування та фінансування цільових програм, в тому числі і підтримка медичних закладів. Міський голова зазначив, що в разі потреби міська рада готова переглянути напрацьований проєкт бюджету для виділення коштів на запобігання коронавірусної інфекції відповідно до потреб, які будуть чітко сформовані керівниками медичних закладів.
  Рішенням виконавчого комітету затверджено фінансовий план комунального підприємства „Каштан“ на 2020 рік та зобов’язано підприємство надавати інформацію щодо його виконання щоквартально до 25 числа місяця наступного за звітним.
  З метою дотримання вимог нормативно - правових актів, які регламентують порядок встановлення тарифів, затверджено форми для розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги (послуги з постачання теплової енергії, централізованого водопостачання, централізованого водовідведення, поводження з твердими побутовими відходами), що додаються до заяв суб’єктів господарювання, які подаються на їх встановлення  до виконавчого комітету Пирятинської міської ради.
  Внесено зміни до складу координаційної ради з питань громадського бюджету Пирятинської міської ОТГ: введено заступника міського голови Людмилу Безушко та голову квартального комітету Тамару Коноваленко.
  З метою забезпечення тимчасової зайнятості незайнятого населення об’єднаної громади члени виконкому затвердили перелік видів оплачувальних громадських робіт та перелік підприємств, на яких передбачено створення спеціальних тимчасових робочих місць для організації цих робіт. Таким підприємством визначено КП „Каштан“.
  Відповідно до Плану роботи виконавочого комітету заслухали інформацію уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції у виконкомі міської ради Олександра Кудрявцева про стан роботи з питань запобігання корупції серед посадових осіб Пирятинської міської ради та її виконавчих органів в 2019 році. Виступаючий проінформував про системну роботу, яка проводиться в апараті виконавчого комітету, та включає різні заходи, в тому числі і навчання з питань антикорупційного законодавства для працівників міської ради та депутатів, перевірку щорічних електронних декларацій посадових осіб виконавчого комітету міської ради на предмет їх вчасної подачі. За результатами перевірки подано 1 повідомлення до Національного агентства з питань запобігання корупції про факт несвоєчасного подання декларації.
  Розглянуто ряд соціальних питань та житлово-комунального господарства: упорядкування адреси, видачі будівельного паспорта та квартирного обліку.
 
Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua