Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 березня 2020 року 21:41

Відбулася комісія з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту

23 березня відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту за участю членів постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. Розглянуто чотири питання порядку денного.

Основним питанням було  звернення Дмитра Носенка, інваліда ІІ групи, про допомогу - підвезення на програмний гемодіаліз до Полтавської обласної клінічної лікарні ім. М.В. Скліфосовського, адже у зв’язку з карантинними заходами транспорт, котрим чоловік діставався до Полтави, не курсує. У разі якщо чоловік не отримає процедури гемодіалізу 2 рази на тиждень, його здоров’я та життя наражаються на небезпеку. Тож, вивчивши проблему, фахівці міської ради  запропонували на період карантину надати соціальне таксі для підвезення до обласної лікарні. Передбачається компенсація територіальному центру соціального обслуговування населення за паливо – мастильні витрати з  бюджету міської ОТГ.

Крім цього, члени комісії розглянули проєкт Програми збереження культурної спадщини та Програми розвитку туризму в Пирятинській міській ОТГ на 2020 рік. Обидві програми передбачають виділення коштів на загальну суму 60 тис. грн. Втілення в життя цих програм дасть можливість розробити та запровадити туристичні маршрути історичною та культурною спадщиною Пирятина. Обговорили й проєкт Програми розвитку та підтримки комунального підприємства „Пирятинська центральна районна лікарня“ Пирятинською ОТГ у 2020 році. На засідання постійних комісій було запрошено керівництво вторинної ланки медицини.

Заступник міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Людмила Безушко порекомендувала внести уточнення в Програму - конкретизувати заплановані витрати.

Обговорили й інші питання, що стосувалися діяльності КП „Пирятинської центральної районної лікарні“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua