Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 березня 2020 року 11:59

Освітній процес у школах Пирятинської ОТГ здійснюється дистанційно

    З 12 березня 2020 року в Україні оголошено карантин. З метою попередження розповсюдження небезпечної хвороби серед учнівської молоді та забезпечення дітей освітніми послугами пирятинська міська рада  розроблила відповідні заходи в галузі освіти.

    17 березня міський голова, Олексій Петрович Рябоконь спільно з директорами закладів загальної середньої освіти обговорили питання організації дістанційного навчання дітей, їх просвітницької роботи, виховної діяльності за методикою "Цифрова робота з дітьми та молоді в умовах карантину". Особливу увагу приділили технічним можливостям закладів, педагогів, і особливо, можливості дітей та їх батьків. Розробили спільні кроки організації дистанційного навчання, залучення дітей до незвичної форми, взаємодії дітей, батьків та педагогів. Приділяється особлива увага дітям, які не мають технічної можливості та доступу до інтернету, в таких випадках використовується SMS повідомлення, підтримка особистого зв'язку та контакту з учнем та його батьками. Важливо звертати увагу на кожну дитину нашого міста, дитина не повинна залишатись на самоті. Величезну роль, саме зараз, в долі дитини відіграють  батьки.

  Кожному з нас потрібно пам'ятати, карантин - це не додаткові канікули,  не додаткова відпустка, а надзвичайний стан, під час якого продовжується робота, в тому числі і навчання, але за іншою формою, тобто дистанційно! Дистанційне навчання – це взаємодія вчителя і учнів між собою на відстані, що відображає всі властиві навчальному процесу компоненти і реалізоване специфічними засобами Інтернет-технологій або іншими засобами, які передбачають інтерактивність.

  Шановні діти, батьки, якщо у вас виникають питання, непорозуміння в навчанні під час карантину, радимо звертатись безпосередньо до класного керівника, керівництва закладу освіти, або до відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради за телефоном: (05358) 3-23-30

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua