Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 березня 2020 року 13:35

Обговорено виконання обмежувальних заходів у період карантину

19 березня керівництво та спеціалісти міської ради, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій взяли участь у селекторній нараді, яку провів голова Полтавської ОДА щодо заходів, спрямованих на попередження коронавірусу.

Очільник області зауважив, що кожен район і громада повинні визначитися, яку вони можуть надати допомогу медичним закладам. На гадаємо, що на засіданні позачергової сесії міської ради, яке відбулося 18 березня, з бюджету Пирятинської міської ОТГ виділено 120,0 тис. грн для придбання засобів індивідуального захисту для лікарів та медичних сестер Пирятинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Калиновомостівського та Олександрівського ФАПів, центральної районної лікарні.

Після закінчення відео-наради, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайної ситуації Пирятинської міської ради обговорили стан виконання обмежувальних заходів на території громади.

Провідний спеціаліст відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому міської ради Лілія Зубко проінформувала присутніх про проблемні об’єкти, які не припинили свою діяльність під час карантину.

Також на комісії було вирішено запросити на наступне засідання представників аптечної мережі та церков Пирятинської ОТГ для налагодження контакту на період карантину.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua