Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 березня 2020 року 11:26

Рішення виконкому Пирятинської міської ради

 

 

ПИРЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

 

 17.03.2020                                                                                                                                                № 74

 

Про запобігання поширенню на

території України гострої респіраторної

хвороби COVID-19, спричиненої

коронавірусом SARS-CoV-2

 

 

           Відповідно до статей 32, 36, 38 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні“, статті 29 Закону України „Про захист населення від інфекційних    хвороб“,  на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року   № 211  „Про   запобігання   поширенню   на   території   України  коронавірусу COVID-19“ (із змінами),  рішення комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради (протокол від 17 березня 2020 року № 7), з метою впровадження заходів, які необхідно вжити через загрозу гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Пирятинської міської ОТГ, виконком міської ради

          

ВИРІШИВ:

 

1. Заборонити:

1) відвідування закладів освіти її здобувачами на території Пирятинської міської ОТГ до 3 квітня 2020 року;

2) з 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року проведення всіх масових (культурних, розважальних, спортивних, соціальних, релігійних, рекламних та інших) заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи органів державної влади та органів місцевого самоврядування;

3) з 17 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе, відділів громадського харчування в АЗС та магазинах,   кав’ярень всіх типів, тощо), інших закладів розважальної діяльності, фітнес-центрів, тренажерних залів, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення (торгівельні комплекси в місті Пирятин: по вул.Європейська, 163А - ФОП Якименко А.І.; по вул.Європейська, 157А - ФОП Бугайова Л.В.; по вул.Європейська, 157Б, 157В, 157Г - ФОП Острянський В.В.; магазини роздрібної торгівлі непродовольчими групами товарів; павільйони, кіоски, пересувні торгівельні об’єкти; СПА-салони, салони краси, сауни, косметологічні кабінети, кабінети масажу, перукарні, тату-салони; майстерні по ремонту взуття, одягу, тощо) крім магазинів роздрібної торгівлі продуктами харчування промислового виробництва, зоотоварів, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту;

4) з 18 березня 2020 року до 3 квітня 2020 року:

регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у міському, приміському сполученні (крім перевезення легковими автомобілями);

заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у міському, приміському, міжміському внутрішньообласному  і міжобласному сполученні, та реалізацію власниками автостанцій квитків автомобільним перевізникам, які виконують такі перевезення;

заїзд на територію паркувальних майданчиків торгівельних комплексів в місті Пирятин: по вул.Європейська, 163А – ФОП Якименко А.І.; по вул.Європейська, 157А – ФОП Бугайова Л.В.; по вул.Європейська, 157Б, 157В, 157Г – ФОП Острянський В.В. Зобов’язати власників зазначених торгівельних комплексів провести вигородження заїздів на території паркувальних майданчиків  шляхом встановлення огороджувальних конструкцій.

 2.  Керівникам   підприємств,  установ  та організацій, незалежно від форм

власності та підпорядкування, в тому числі закладів громадського харчування,  розміщених на території Пирятинської міської ради,       забезпечити:

організацію виконання та контроль за дотриманням на відповідній території вимог цього рішення та своєчасним і повним проведенням профілактичних і протиепідемічних заходів відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради від 12.03.2020 № 62 „Про запобігання поширенню на території Пирятинської міської ради коронавірусу COVID-19“.

3. Старостам   Пирятинської   міської   ради:     Тарасовському І.М.   та Бабаку Р.М. забезпечити організацію та проведення Заходів на території старостинських округів відповідно до цього рішення та рішення виконавчого комітету міської ради від 12.03.2020 № 62.

 4. Визнати такими, що втратили чинність,

 пункт 3 рішення виконавчого комітету міської ради від 12.03.2020 № 62 „Про запобігання поширенню на території Пирятинської міської ради коронавірусу COVID-19“;

підпункт 5) пункту 1 Профілактичних та протиепідемічних заходів щодо запобігання поширенню на території Пирятинської  міської ОТГ коронавірусу COVID-19, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.03.2020 № 62 „Про запобігання поширенню на території Пирятинської міської ради коронавірусу COVID-19“.

5.   Рекомендувати керівникам підприємств,  установ  та організацій,  незалежно від форм власності та підпорядкування, забезпечити організацію позмінної роботи працівників, а за технічної можливості - також роботи в режимі реального часу через Інтернет.

6. Зобов’язати керівників виконавчих органів Пирятинської міської ради, підприємств, установ комунальної форми власності, які надають на території Пирятинської міської ОТГ адміністративні  послуги, в період карантину, обмежувальних протиепідемічних заходів та встановлених обмежень, ведення господарської діяльності, застосувати обмежувальні заходи щодо прийому громадян та запровадити посилений протиепідемічний режим. 

  7. Пирятинському відділенню поліції Гребінківського відділу поліції ГУНП у Полтавській області (Романенко М.В.) забезпечити громадський порядок та вжити заходів, спрямованих на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року  № 211 (із змінами) та цього рішення.

  8. Пирятинському районному управлінню Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області (Шніт Ю.Г.):

 розробити  інструкцію для проведення дезінфекції торгових об’єктів, які будуть функціонувати під час карантину;

 забезпечити виконання постанови Кабінету Міністрів України від                       11 березня 2020 року  № 211 (із змінами) та цього рішення;

 здійснювати обстеження торговельних об’єктів, які будуть функціонувати під час карантину та у разі виявлення недоліків чи порушень повідомляти комісію з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради.

  1.  Головному      спеціалісту     з    питань     цивільного    захисту       та 

мобілізаційної роботи виконкому міської ради Педяшу Р.О. спільно з начальником загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Нестерець Т.Д. забезпечити оприлюднення рішення виконкому міської ради на вебсайті Пирятинської міської ради.

10. Рішення є обов’язковим для виконання керівниками підприємств, установ та організацій,  незалежно від форм  власності та підпорядкування, розташованих на території Пирятинської міської ради, та організаторами заходів.

11. Контроль   за   виконанням  рішення  покласти  на  заступників міського голови з питань діяльності виконкому міської ради  відповідно до розподілу функціональних повноважень.

 

                            Міський голова                                                                         О.РЯБОКОНЬ  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua