Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 березня 2020 року 23:37

Разом протидіємо короновірусу

Розуміючи стурбованість підприємців, які здійснюють господарську діяльність у торгівельних комплексах у районі автостанції №1, у зв’язку з карантином та вжиттям Урядом  більш жорстких заходів щодо запобігання поширення коронавірусу COVID-19, міський голова Олексій Рябоконь спільно з керівником Пирятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби Юрієм Шнітом та представниками Пирятинського відділення поліції, сьогодні зустрілися з підприємцями.

Під час зустрічі їх проінформовано про впровадження заходів, які необхідно вжити через загрозу гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 на території Пирятинської міської ОТГ, затверджених рішенням виконавчого комітету міської ради 17 березня 2020 року.

„Розумію стурбованість людей, які працюють у цих торговельних комплексах та заробляють собі на життя.  Але в першу чергу нам самим потрібно дбати про своє здоров'я та здоров'я людей, які нас оточують. Адже саме цей район міста відвідує велика кількість проїжджаючих громадян, які можуть нести вірусну інфекцію. І першими, хто наражається на небезпеку захворіти є ті, хто працює в сфері придорожнього сервісу та торгівлі на автошляху Київ-Харків.“ - зазначив Олексій Петрович. Крім того, висловив своє занепокоєння щодо перебування дітей в місті та їх зайнятості. Проінформував про впровадження елементів дистанційного навчання в загальноосвітніх школах та про можливість дистанційної роботи закладів дошкільної освіти. А також звернувся до присутніх більше часу та уваги приділити своїм дітям, які перебувають зараз вдома, своїм рідним та близьким, бо тільки разом, підтримуючи один одного, можна вийти із цієї складної ситуації.

Цього ж дня провідний спеціаліст управління економіки  виконкому міської ради Лілія Зубко разом з працівниками поліції відвідала суб’єктів господарювання торгівельної галузі Пирятинської міської ОТГ для проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо прийнятих обмежувальних заходів під час загальнодержавного карантину та вручила рішення виконавчого комітету від 17.03.2020 №74  „Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua