Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 березня 2020 року 10:15

Мешканці міста обирали квартальний комітет

  13 березня  відбулася сходка мешканців вулиць Січових Стрільців (від № 181 та 186 і до кінця вулиці), Лесі Українки, Івана Франка та інших прилеглих вулиць (близько тридцяти осіб) за участю міського голови Олексія Рябоконя, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Лариси Кочур, працівників апарату виконавчого комітету та депутата міської ради Миколи Крицького. Обговорювалися  проблемні питання, які турбують жителів цього кварталу. Обрано вуличний квартальний комітет.  

  Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур пояснила, чим займається квартальний та які його права і обов’язки. До складу квартального комітету ввійшли: Ковалик Ніна Володимирівна, Ніколаєва Любов Петрівна та Прокопенко Іван Миколайович. Більшістю голосів присутніх головою квартального комітету обрано Ніну Ковалик. Міський голова подякував Івану Миколайовичу за сумлінну працю та виконання громадських обов’язків квартального. Крім того, зазначив, що жителям цих вулиць варто об’єднатися навколо вирішення проблем та порозумітися між собою. Також навів приклад злагодженої роботи жителів вул. Січових Стрільців на чолі з квартальною Тамарою Коноваленко щодо облаштування дитячого майданчика. Тільки спільними зусиллями можна досягти успіху. Також запропонував жителям вулиць – провести суботник, щоб привести в належний стан обочину дороги та облаштувати водовідведення для збереження  асфальтопокриття.

   Присутні порушили й ряд інших питань: щодо вивезення твердих побутових відходів, облаштування тротуару,  перевищення швидкості великогабаритного транспорту (обмеження руху), прибирання прибудинкових території від бур’янів (особливо карантинних рослин) жителями вулиці Січових Стрільців; проведення ямкового ремонту вулиць.  По цих та інших питаннях міським головою було дано доручення керівництву КП „Каштан“ та працівникам виконкому  міської ради щодо їх вирішення. 

   Вітаємо жителів з обранням нового квартального комітету та бажаємо  плідної праці задля розвитку громади.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua