Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 березня 2020 року 10:14

На черговому засіданні виконкому

13 березня проведено чергове засідання виконкому міської ради, на якому розглянуто ряд планових питань. Затвердили фінансові плани комунальних підприємств „Пирятинський міський водоканал“, „Готель „Пирятин“, госпрозрахункових очисних споруд та „Райдуга“ на 2020 рік. Розгляд питання щодо затвердження фінансового плану КП „Каштан“ перенесено на наступне засідання виконкому. Міський голова Олексій Рябоконь рекомендував економічно-бухгалтерській службі підприємства більш прискіпливо поставитися до розрахунків у формуванні фінансового плану. Вже наступного тижня КПРТ „Райдуга“ розпочне рекламну кампанію своїх послуг та товарів, які реалізуються в магазині.  КП „Готель „Пирятин“ розпочали наповнювати веб - сайт готелю відповідною інформацією та зареєструвалися в Google maps, аби отримати можливість для популяризації своїх послуг та залучення більшої кількості проживаючих в готелі. Серед членів виконкому дискусію викликали і заплановані витрати готелю на закупівлю  техніки. На думку міського голови, першочергово потрібно створити загальну атмосферу та комфорт в номерах: провести ремонти відповідно категорій споживачів послуг. Цю пропозицію підтримали члени виконкому.

Жваве обговорення викликало питання щодо погодження Пирятинським госпрозрахунковим очисним спорудам розроблення робочого проєкту по об’єкту „Технічне переоснащення вузла обліку неканалізаційних стоків від асенізаційного транспорту на КНС № 2 по вулиці Саксаганського“. Члени виконкому міської ради рекомендували керівнику підприємства Сергію Маньку обґрунтувати техніко-економічні показники та провести відповідну роботу з жителями вулиці та підготуватися до розгляду цього питання на наступне засідання.

Для збереження об’єктів комунального власності громади прийнято рішення виконкому щодо надання дозволу ФОП Синяковій Ю.Є. на встановлення камер зовнішнього відеоспостереження в приміщенні майнового комплексу районного Будинку культури.

Крім цього, прийнято ряд рішень з містобудівних та комунальних питань: видачі будівельного паспорта, затвердження завдань на проєктування при розробленні проєктної документації для об’єктів будівництва та присвоєння адреси житловим будівлям.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua