Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 березня 2020 року 10:04

Свято весни у Пирятинському інклюзивно-ресурсному центрі

3 березня у приміщенні інклюзивно-ресурсного центру відділу освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради відбулося чарівне свято - „Моя матуся схожа на весну!“. На свято прийшли асистенти вчителів та матусі дітей з особливими освітніми потребами.

За святковим сценарієм, усі присутні на борту уявного літака здійснили казкову подорож по містах України назустріч весні. Епіграфом свята стали слова:

Вітаю жінку, що мене зростила,

Люблю матусю, щиру й чарівну!

Вона ласкава, ніжна і красива, -

Моя матуся схожа на весну!

Святковий настрій створювали фахівці Пирятинського ІРЦ, а діти, що навчаються в інклюзивних класах та відвідують корекційно-розвиткові заняття, виготовляли подарунки для мам, співали, водили хоровод. Звучали пісні про маму, вірші та привітання. Окрасою свята став виступ юної співачки Ксенії Галян, учениці 2Б класу Пирятинського ліцею, яка заспівала пісню „Мама“.

Зустрічі з батьками стали гарною традицією в рамках роботи клубу „Доброта“. Метою цих зустрічей є просвітницька робота, виховання толерантного ставлення до осіб з особливими потребами, надання необхідної психологічної підтримки та допомоги.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua