Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 березня 2020 року 08:33

„Буйно мрійте!“ - Богдан Гаврилишин

Потрапити на навчання до Фонду родини Богдана Гаврилишина в Україні прагне багато молоді, і от 29 лютого мрії здійснюються! Представник Пирятинської міської ради Олена Гуленко перемогла у конкурсному відборі і відвідала перший навчальний модуль проєкту „Молодь змінить Україну“.  Загалом до участі в проєкті (а це навчання в Міжнародному інституті менеджменту) допущено 60 креативних молодих людей з Полтавщини. Пирятин також представляє редактор газети „Апельсин“ Вадим Кирпиченко.

Перший модуль „Молодь змінить Україну. Полтавщина“ відбувся в приміщенні Бізнес-школи МІМ-Київ, заснованої Богданом Гаврилишиним. Присутнім розповіли про засновника фонду, великого українця, одного зі 100 найрозумніших людей світу, радника 4 президентів України Богдана Гаврилишина.  Позитивним досвідом розвитку своїх громад ділилися спікери із Полтавщини та Київщини. Цікавими та корисними були виступи на тему розвитку креативних індустрій та брендування територій та товарів.

Попереду в учасників програми ще 2 навчальні модулі, які пройдуть в Полтаві, та реалізація творчих проєктів. Автори проєктів-переможців отримають міні-грант або навчальну поїздку до Європи.

„Думай глобально, роби локально!“ - одна із найвідоміших цитат Богдана Гаврилишина, яка спонукає до розвитку власних малих громад. Саме під таким гаслом пройде навчання в проєкті.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua