Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 березня 2020 року 23:32

Підписано Протокол намірів про співпрацю між Пирятинською міською радою та Щучинським районним виконавчим комітетом

На запрошення голови Щучинського районного виконавчого комітету Олексія Садовського делегація Пирятинської міської ради на чолі з міським головою Олексієм Рябоконем побувала з офіційним візитом в м. Щучин Гродненської області (Білорусь). Основною метою візиту керівництва міської ради було підписання Протоколу намірів про співпрацю між Пирятинською міською радою та Щучинським районним виконавчим комітетом.

27 лютого в Палаці творчості дітей та молоді в урочистій атмосфері відбулася історична подія: Олексій Рябоконь  та Олексій Садовський поставили свої підписи на Протоколі про наміри про співпрацю для встановлення і розширення партнерських відносин у сфері економіки і бізнесу, освіти і культури, охорони здоров’я, спорту і туризму, а також енергозбереження, охорони навколишнього середовища.

Під час офіційної зустрічі  кожна зі сторін ознайомила зі своєю громадою, керівники громад розповіли про особливості наших міст: Пирятина і Щучина, які, як виявилося, мають багато спільного. Але головне, що і Пирятинська і Щучинська громади мають бажання розвиватися, робити свої громади успішними, сучасними, комфортними та постійно шукають нові проєкти і програми, які сприяють розвитку. Голови висловили зацікавлення щодо можливостей реалізації спільних проєктів, обміну делегаціями для вивчення успішних практик, які є Пирятині та Щучині.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua