Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 лютого 2016 року 12:07

Проведено чергове засідання робочої групи із розробки Стратегічного плану розвитку Пирятинської об’єднаної міської територіальної громади.

Проведено чергове засідання робочої групи із розробки Стратегічного плану розвитку Пирятинської об’єднаної міської територіальної громади.

Організація і проведення заходу проводиться в рамках реалізації шведсько-українського проекту „Місцеве самоврядування та верховенство права в Україні“.

Володимир Проскурнін, експерт шведсько-українського Проекту детально зупинився на методології та процесі стратегічного планування, структурі стратегічного плану, визначенні стратегічних та оперативних цілей за напрямами розвитку громади.

Члени робочої групи активно долучилися до визначення  стратегічних та оперативних цілей по напрямках: економічний розвиток (підтримка бізнесу, залучення інвестицій), комунальна інфраструктура (інженерна, транспортна), людські ресурси (створення системи комунікацій з громадою).

Для визначення думки жителів громади щодо проблем, які вони вважають найбільш серйозними, про їхні очікування та плани на майбутнє, робочою групою розроблено анкету для опитування, яка вже поширюється серед жителів громади.

Просимо активно долучитися до складення анкет, які в подальшому будуть використані для формування Стратегічного плану розвитку  Пирятинської об’єднаної міської територіальної громади. 

 

Детальніше у Фотосвітлинах

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua