Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 грудня 2019 року 11:41

Відбулася робоча зустріч міського голови з колективом КП „Каштан“

24 грудня на території КП „Каштан“ відбулася зустріч міського голови Олексія Рябоконя та спеціалістів міської ради з колективом комунального підприємства щодо подальшої діяльності підприємства та оплати праці.

У ході зустрічі міський голова наголосив на якісному виконанні робітниками своїх обов’язків у сфері благоустрою та житлово-комунального господарства, правильній організації господарської діяльності підприємства та своєчасному реагуванні на поставлені завдання. Також обговорили питання про організацію умов праці та наявну матеріально-технічну базу. Працівникам підприємства наголошено на важливості функціонування підприємства у громаді та покращення благоустрою міста. 

Олексій Рябоконь зазначив, що комунальне підприємство повинно розвиватися. Так, для належного його функціонування потрібно розробляти нові економічно-обґрунтовані тарифи на послуги не лише в сфері житлово-комунального господарства, а й у сфері благоустрою.  

За підсумками робочої зустрічі міським головою дано ряд доручень відповідальним виконавцям. Зокрема, завершити процедуру щодо визначення управителя для багатоквартирних будинків.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua