Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 грудня 2019 року 13:16

Проведено робочу зустріч щодо встановлення зупинкових комплексів

Сьогодні відбулася робоча зустріч міського голови Олексія Рябоконя з переможцями  конкурсу щодо встановлення зупинкових комплексів-тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м.Пирятинь. Такі об’єкти планується облаштувати на майдані Незалежності (біля магазину „Гроно“); вулиці Соборній  (біля приміщення міської ради) та  вулиці Соборній (біля центральної аптеки № 85, існуючий карман).

Під час зустрічі розглянуто схеми благоустрою, обговорено деталі реалізації проєкетів, пропозиції для доопрацювання та терміни виконання робіт. Олексій Рябоконь зазначив, що споруди повинні бути облаштовано таким чином, щоб кожен житель розумів, що це об’єкт благоустрою, який має функціональне призначення – зупинка громадського транспорту.

Підприємцями заплановано провести озеленення, мощення тротуарною плиткою,  лаунж-зони, освітлення, облаштування дитячого майданчика та місць для очікування транспорту. Крім цього, один із учасників на своїх об’єктах облаштує WiFi-зони, відеоспостереження, зарядження гаджетів та інформаційне табло з графіком руху автобусів, встановлення сітілайту.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua