Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 грудня 2019 року 20:04

Творчий звіт Олександрівського сільського клубу

21 грудня у Олександрівському сільському клубі відбувся звітний концерт художньої самодіяльності. Тепла затишна зала зібрала жителів села, адже на сцені - найголовніші артисти - їхні діти та внуки. Дитячі колективи „Калинка“, „Намистинки“, „Перлинки“ - не залишили байужими жодного глядача. Малеча танцювала та співала щиро й невимушено. Усі артисти надзвичайно старалия. Адже це вперше звіт в Олександрівці відбувається на новій сцені.

Підтримало дітлахів і старше покоління. Вірш „У кожному селі все своє“ декламувала Любов Биковець, вокальний колектив „Пісенне джерело“ виконав низку старовинних пісень акапельно та в супроводі акордеону. Жіноче тріо „Газдині“ як завжди запалювало публіку жартівливими та весільними піснями.

На завершення свята на сцені з'явилися Дід Мороз та Снігуронька, які принесли торбу з подарунками. Та не лише вони сьогодні дарували, у гостях в олександрівчан були Ігор Шикеринець, заступник міського голови, та Олена Гуленко, начальник відділу культури і туризму міської ради. Ігор Станіславович привітав колектив клубу, побажав усім вдалих свят та відзначив роботу фахівців у сфері культури грамотою міської ради, також вручив подарунок для клубу. Олена Гуленко подякувала особливо малечі за старання та подарувала Олександрівській сільській бібіліотеці нові книги місцевого автора Олександра Вовка.

Звіт Олександрівського сільського клубу пройшов успішно.

25 січня відбудеться загальний звіт закладів культури та творчих колективів ОТГ у Пирятинському культурно-громадському центрі.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua