Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 грудня 2019 року 15:49

Бюджетна комісія узгодила проєкт бюджету на наступний рік

У рамках підготовки до пленарного засідання сесії, 17 та 19 грудня  працювала постійна комісія міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. До участі в роботі долучилися голови інших постійних комісій міської ради.

Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова запропонувала обговорити  пропозиції до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік в частині повноважень бюджетної комісії. У ході обговорення депутати підтримали ряд наданих пропозицій та запропонували ще декілька.

Комісія розглянула ряд проєктів програм на 2020 рік. Зокрема, „Оздоровлення та відпочинку дітей“, „Соціальної підтримки сімей, дітей та молоді“, „Покращення благоустрою Пирятинської ОТГ“, „Розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській ОТГ“ та інші.

Крім того, депутати підтримали Програму покращення матеріально-технічної бази КП „Каштан“, заходами якої передбачено придбання екскаватора-навантажувача для комунального підприємства. Начальник загального відділу та інформаційного забезпечення Тетяна Нестерець презентувала Програму висвітлення діяльності Пирятинської міської ради у ЗМІ на 2020 рік. Запропоновано фінансування Програми залишити на рівні 2019 року, загальна сума становить 398,0 тис. грн. З них: на висвітлення депутатської діяльності – 120,0 тис.грн; на висвітлення діяльності виконкому міської ради, структурних підрозділів виконкому міської ради, освітніх закладів, комунальних підприємств, старостатів – 278 тис.грн.

Узгоджено проєкт бюджету на наступний рік. Ретельно обговорювалася кожна позиція, напрацьовувалися пропозиції щодо раціонального використання бюджетних коштів та задоволення потреб жителів об’єднаної громади.

За рекомендаціями постійних комісій міської ради, керуюча справами виконкому міської ради Лариса Кочур ознайомила депутатів з проєктом Положення про преміювання, встановлення надбавок до посадових окладів та надання матеріальної допомоги працівникам виконавчого комітету Пирятинської міської ради та її виконавчих органів.

Серед іншого депутати обговорили проєкти рішень щодо розміру вартості харчування дітей у закладах дошкільної освіти та забезпечення харчуванням учнів закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради за рахунок коштів бюджету та батьківської плати у наступному році, затвердженя Порядку професійного навчання посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів Пирятинської міської ради на 2020 рік.


 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua