Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 грудня 2019 року 21:10

Святий Миколай завітав до відвідувачів Пирятинського ІРЦ

Усі знають повір’я, що 19 грудня відбуваються дива - до слухняних дітей приходить Святий Миколай з чарівною торбинкою, повною подарунків. Цього дня у інклюзивно-ресурсному центрі відділу освіти, молоді та спорту відбулося свято до Дня Святого Миколая, організоване фахівцями центру та членами клубу „Доброта“. 

Окрасою свята була ялинка, прикрашена іграшками та кольоровими вогниками. Діти зустрілися зі Святим Миколаєм Чудотворцем. На святі були присутні учителі, учні початкових класів з інклюзивною формою навчання, діти з особливими освітніми потребами та їх батьки. 

Волонтери – учні п’ятого класу Пирятинського ліцею, підготували лялькову виставу „Подарунки Святого Миколая“. Для артистів це був перший виступ перед такою великою аудиторією. Всі діти надзвичайно хвилювалися, кожен хотів якомога краще показати казку.

Діти демонстрували Святому Миколаю свої таланти – розповідали віршики, співали пісеньки, розказували скоромовки, а добрий Миколай пригощав талановитих, слухняних діточок гостинцями  та залишив добрі спогади на цілий рік! 

Колектив Пирятинського ІРЦ вітає усіх зі святом!

Бажаємо міцного здоров’я, щастя. Нехай у вашому домі панує затишна атмосфера, сповнена щирості, радості, душевного тепла! Нехай у цей день відбуваються казкові події! 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua