Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 грудня 2019 року 08:49

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії, яке відбудеться 23 грудня, вчора 17 грудня, працювала постійна комісія міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. 

Було розглянуто сімнадцять питань порядку денного. Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова запропонувала обговорити 15 пропозицій до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік, які були надані учасниками громадських слухань. Депутати підтримали ряд наданих пропозицій.

Далі комісія розглянула та рекомендувала сесії міської ради затвердити програми „Покращення благоустрою Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік“, „Покращення матеріально-технічної бази КП „Каштан“ 2020 рік“ та „Розвиток дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській ОТГ на 2020 рік“. Також погоджено проєкти рішень стосовно затвердження переліку об’єктів, які перебувають на балансі Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд, надання дозволу на списання основних засобів з балансового обліку ЗДО „Сонечко“, надання дозволу очисним спорудам на списання основних засобів – двох автомобілів.

Начальник відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради Євгеній Стадник проінформував про підсумки конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів. Пропонується визначити надавачем послуг з вивезення твердих побутових відходів комунальне підприємство „Каштан“, а надавачем послуг з вивезення рідких побутових відходів – Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди. Підготовлено відповідні проєкти рішень, які пропонується затвердити на сесії міської ради.

Комісія рекомендувала сесії міської ради затвердити Правила розміщення зовнішньої реклами та вивісок на території населених пунктів ОТГ, Комплексну схему розміщення зовнішньої реклами, Правила благоустрою населених пунктів Пирятинської міської ради, Положення про порядок передачі квартир (будинків, жилих приміщень у гуртожитках) у власність громадян з врахуванням висновків, отриманих від Державної регуляторної служби.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua