Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 листопада 2019 року 11:30

Твій собака – твоя відповідальність!

Останнім часом все частіше повідомляють про випадки не спровокованої агресії собак, які зграями бігають вулицями нашого міста та становлять загрозу для оточуючих людей.

Лише уявіть:  ви, нічого не підозрюючи, прямуєте вулицею. І тут зненацька  назустріч кидається собака, яка ще й гарчить… Картина вкрай неприємна й, на жаль, цілком реальна в нашому житті.

Обстеживши територію міста спеціалісти міської ради спільно з працівниками КП „Каштан“ встановили:  більшість собак, які зграями бігають по вулицях нашого міста мають ошийники. Даний факт свідчить про те, що у тварин є власники і більшість із них нехтують правилами вигулу своїх улюбленці.

Відповідно до Правил утримання собак, котів та диких тварин в м.Пирятин власникам тварин забороняється вигулювати їх без намордника та повідка. Також, собаки, незалежно від породи, що знаходяться (навіть з ошийниками та намордниками) без власника на вулицях міста, ринках, скверах, парках та інших місцях вважаються бродячими.

 На жаль, дуже часто таке байдуже ставлення хазяїв призводить до трагічних випадків. Навіть найдобріша собака, у зграї перетворюється на злого пса та становить загрозу оточуючим. 

Виконавчий  комітет Пирятинської міської ради закликає всіх жителів міста не порушувати Правила утримання собак, котів та диких тварин в м.Пирятин, бути відповідальними за своїх улюбленців та безпеку оточуючих.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua