Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 грудня 2019 року 11:12

Курси підвищення кваліфікацій для спеціалісті міської ради

З 9  по 15 грудня у Полтавському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій проходила друга сесія професійної програми для землевпорядників сільських та селищних рад, спеціалістів із регулювання земельних відносин виконкомів ОТГ, які не підвищували кваліфікацію більше 3 років. Від Пирятинської ОТГ у навчанні взяла участь головний спеціаліст відділу із земельних та екологічних питань Ірина Ящик.

В останній навчальний день посадові особи місцевого самоврядування пройшли підсумковий контроль знань (тестування). 

Юлія Рябцева, заступник директора Полтавського обласного центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій підвела підсумки навчання та вручила слухачам свідоцтва про підвищення кваліфікації за професійною програмою.

Також для державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування проведено виїзні практичні заняття на тему: „Підтримка культурних, історичних об’єктів України як ефективне просування її інтересів та популяризація в світі“.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua