Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 грудня 2019 року 21:55

Відбулася позачергова сесія Пирятинської міської ради

13 грудня відбулася шістдесят третя позачергова сесія міської ради сьомого скликання. За годину до пленарного засідання проведено засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва, на якому попередньо розглянуто два питання, що виносилися на позачергову сесію. Одне з них вчора розглянула профільна постійна комісія з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту.

Рішенням сесії внесено зміни до Програми „Забезпечення надання медичної допомоги жителям Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади комунальним підприємством „Пирятинська центральна районна лікарня“ на 2019 рік“. Змінами передбачено перерозподіл коштів в сумі 44,0 тис. грн на придбання комп’ютерної техніки для проведення інформатизації закладу, без чого з 01 квітня 2020 року неможливо буде укласти договір з Національною службою здоров’я України.

Також внесено зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік, якими, зокрема, передбачено прийняття субвенції з районного бюджету у сумі 39,284 тис. грн на відшкодування витрат за надання відповідної освіти вихованцям Пирятинської школи мистецтв, які не проживають на території населених пунктів Пирятинської міської ОТГ. Власне, це питання і стало причиною скликання позачергової сесії міської ради.

У „Різному“ обговорено питання щодо благоустрою вулиці Острів після будівництва водогону у цьому мікрорайоні. Також порушено питання щодо прийняття ряду програм на 2020 рік, яких немає в переліку проєктів рішень, запланованих на розгляд чергової, шістдесят четвертої сесії міської ради. Зокрема, мова йшла про Програму „Питна вода“. Міський голова Олексій Рябоконь дав доручення спеціалістам виконавчого комітету міської ради разом з керівниками комунальних підприємств вивчити питання, підготувати проєкти програм та подати їх на розгляд сесії, яка відбудеться в січні 2020 року.

У пленарному засіданні взяли участь шістнадцять депутатів міської ради. Вів засідання міський голова Олексій Рябоконь.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua