Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 лютого 2016 року 19:59

На засіданні виконкому

01 лютого відбулося чергове засідання виконкому міської ради. Одним з основних питань  порядку денного було питання щодо стягнення комісійної винагороди банками при прийомі комунальних платежів від населення. Про результати виконання доручення з цього питання, яке було дане міським головою на нараді 24 листопада 2015 року, доповіла провідний спеціаліст з економічних питань Любов Тараненко. Відповідно до наданої банківськими установами інформації лише в філії Полтавського обласного управління АТ „Ощадбанк“ при сплаті за комунальні послуги комісійна винагорода не стягується, окрім послуги за спожитий природній газ (3 грн. за платіж). Керуюча ПАТ КБ „Приватбанк“ Кравченко Оксана пояснила, що з клієнтів банку не стягується комісійна винагорода при сплаті за спожиту електроенергію, водопостачання, водовідведення і теплову енергію (ОКВПТГ „Лубнитеплоенерго“).  У відділенні ПАТ „Креді Агріколь банк“ – за водопостачання та водовідведення також не стягується комісійна винагорода, у Пирятинському відділенні ПАТ „Полтава-банк“ з пенсіонерів, які отримують пенсію в цьому банку, при сплаті ними комунальних платежів додаткова плата не береться. Свої пояснення надали як представники банківських установ міста, так і комунальних підприємств: „Пирятинський міський водоканал“ та „Каштан“.

На виконання рішення сесії Пирятинської міської ради щодо прийняття із спільної власності територіальних громад району у власність міської об’єднаної територіальної громади двох закладів культури членами виконкому затверджено штатні розписи Пирятинського краєзнавчого музею та школи естетичного виховання, а також Олександрівського та Калиновомостівського сільських будинків культури.

Крім того, заступник міського голови Ігор Шикеринець проінформував присутніх про розпочату роботу по розробці Стратегічного плану розвитку Пирятинської міської об’єднаної громади на 2016-2020 роки.

Рішенням виконавчого комітету затверджено списки громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі міської ради. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua