Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 січня 2016 року 09:10

Пирятинська міська рада прийняла заклади культури

29 січня відбулася шоста позачергова сесія Пирятинської міської ради. ЇЇ проведення було спричинене тим, що 26 січня на другому засіданні п’ятої позачергової сесії Пирятинська районна рада передала із спільної власності територіальних громад району у власність міської об’єднаної територіальної громади два заклади культури – музей і школу естетичного виховання. Виникла нагальна потреба прийняти заклади, призначити їх керівників на умовах контракту з міською радою і вже з початку наступного місяця розпочати фінансування.

Рішенням сесії музей і школу естетичного виховання прийнято у власність міської об’єднаної територіальної громади. Змінено назву Пирятинського районного краєзнавчого музею (відтепер – Пирятинський краєзнавчий музей), затверджено  його Статут у новій редакції.  Директором музею залишилася Наталія Купріян, яку призначено на цю посаду терміном на три роки.  Пирятинська школа естетичного виховання зберегла і свою назву, і керівника – Володимира Луценка, якого також призначено на три роки.

Пирятинська міська рада продовжить роботу щодо прийняття у власність міської об’єднаної територіальної громади бюджетних установ, розташованих на її території.

Крім того, внесено зміни та доповнення до структури та загальної чисельності апарату Пирятинської міської ради та її виконавчих органів на  2016 рік. За пропозицією заступника міського голови з питань діяльності виконкому Максима Варави, відділ будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства переформатовано у три відділи будівництва та архітектури, житлово-комунального господарства та управління комунальною власністю. 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua