Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 грудня 2019 року 22:23

Шановні пирятинці, працівники і ветерани місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з Днем місцевого самоврядування.

Майбутнє нашої країни у великій мірі пов’язане з розвитком місцевого самоврядування, зростанням ролі громади та відповідальності кожного її члена за долю свого рідного краю. Сьогодні місцеве самоврядування стало основою народовладдя, одним з головних чинників розвитку громадянського суспільства та з кожним роком стає дедалі дієвішим та впливовішим органом влади в нашій державі.  Адже в умовах проведення реформи децентралізації саме місцеве самоврядування отримало реальні стимули для соціальної, економічної, культурної реалізації громад.

Це свято об’єднує депутатів місцевих рад, працівників органів місцевого самоврядування, голів квартальних комітетів та всіх пирятинців у спільному прагненні зробити нашу громаду самодостатньою та заможною. Ми з вами господарі в своєму домі і в наших силах зробити його багатим і щасливим.

Особливі слова подяки і шани сьогодні - ветеранам служби в органах місцевого самоврядування. Нехай ваш багатий досвід стане часткою творчої роботи кожного з нас. 

Уклін і шана вам, дорогі земляки, за самовіддану щоденну працю, високу активність у громадському житті, непереборне бажання і здатність здолати усі негаразди. Нехай  непохитна віра у щасливе майбутнє Пирятинської громади і України додають сили та наснаги. Бажаю міцного здоров’я, активної громадянської позиції та єдності на шляху розбудови і розвитку нашого рідного Пирятина.

 

Міський голова                                                    Олексій Рябоконь

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua