Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 листопада 2019 року 09:51

Відбулася шістдесят друга сесія міської ради

28 листопада відбулося пленарне засідання шістдесят другої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. Основне питання порядку денного – виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року в частині реалізації місцевих (регіональних) програм.

Присутні заслухали інформацію начальника управління економіки виконкому міської ради Ірини Солдатової про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за дев’ять місяців 2019 року в частині реалізації місцевих (регіональних) програм. Доповідач зазначила, що упродовж січня-вересня 2019 року діяли 46 місцевих (регіональних) програм. Станом на 01 жовтня 2019 року на реалізацію заходів програм відповідно до календарного плану фактично перераховано розпорядникам коштів 18 427,1 тис.грн., з них освоєно 18 090,3 тис.грн. або 98,1%. Про стан виконання заходів та використання коштів на їх реалізацію відповідальні виконавці кожної з програм інформували депутатів на засіданнях профільних комісій.

Рішеннями сесії внесено зміни до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік та ряду програм Пирятинської міської ради: диспетчеризації ліфтів багатоквартирних житлових будинків м.Пирятин, обладнання вузлом обліку теплової енергії багатоквартирного житлового будинку за адресою: вул.Коцюбинського, 33, м.Пирятин, розвитку вуличного освітлення Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2019 роки, оздоровлення та відпочинку дітей у 2019 році та інших.

Зокрема, змінами до Програми культурно-мистецьких заходів заплановано провести цього року такий захід, як традиційні українські вечорниці на Андрія, та збільшити фінансування на видавничу діяльність (видання книг та брошур, придбання книг місцевих авторів, виготовлення презентаційної продукції). Змінами до Програми розвитку пріоритетних видів спорту передбачено профінансувати проведення заходу „Герої спортивного року“ та придбати банери для легкоатлетичного пробігу ,,Пирятинська миля“.

Прийнято рішення про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Виділено 800 тис.грн комунальному підприємству „Пирятинська центральна районна лікарня“ на оплату поточних видатків та енергоносіїв та 50 тис.грн – комунальному підприємству „Пирятинський центр первинної медики-санітарної допомоги“ на оплату енергоносіїв. Понад 100 тис.грн спрямовано на продовження ремонтів та облаштування Олександрівського клубу. Планується придбати будівельні матеріали для проведення поточного ремонту та облаштування системи опалення у фоє, забезпечити приміщення необхідними меблями та жалюзі. Також передбачено кошти на закупівлю матеріалів для ремонту двох кабінетів у Пирятинському культурно-громадському центрі, придбання стільців та жалюзі для центру громадського діалогу та Пирятинської публічної бібліотеки, трьох вітрин для Пирятинського краєзнавчого музею.

Наступними рішеннями затверджено план діяльності Пирятинської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік; надано дозвіл на списання основних засобів з балансового обліку закладу дошкільної освіти „Берізка“; передачу спортивного майданчика, синтетичної трави та огорожі на баланс Пирятинського ліцею; вогнегасників, Led вуличних світильників на сонячних батареях та іншого майна – на баланс військової частини А1499.

Також рішенням сесії призначено на посаду керівника Пирятинського ліцею Пономаренко Ларису Вікторівну на умовах строкового трудового договору (контракту) строком на 6 років. Попередньо, відповідно до Положення про призначення на посаду та звільнення з посади керівників загальної середньої освіти Пирятинської міської ради, затвердженого рішенням виконавчого комітету Пирятинської міської ради від 23 січня 2019 року № 31, Лариса Пономаренко успішно пройшла конкурсний відбір.

В цілому на сесії прийнято шістдесят рішень, з них тридцять шість –із земельних питань. Три рішення було прийнято після тривалого обговорення та повторного голосування.

У „Різному“ голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту Олександр Горбачов озвучив рекомендацію комісії щодо створення робочої групи за участю депутатів двох профільних комісій міської та районної рад, керівників комунальних підприємств охорони здоров’я, міського голови, голів районної ради та районної державної адміністрації. На засіданні робочої групи пропонується обговорити питання щодо подальшого функціонування медичних закладів та забезпечення надання якісних медичних послуг населенню.

У пленарному засіданні взяв участь 21 депутат міської ради. Вів засідання міський голова Олексій Рябоконь.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua