Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 грудня 2019 року 16:53

Акценти виконкому

2 грудня  відбулося чергове засідання виконкому  міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя.

Одним із основних питань розгляду було інформування начальником управління  економіки виконкому міської ради Іриною Солдатовою про хід виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об?єднаної територіальної громади на 2019 рік в частині реалізації місцевих (регіональних) програм за 9 місяців цього року. Члени виконкому детально обговорили та схвалили проект рішення, підготовлений на розгляд сесії.  

Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур ознайомила присутніх з пректом плану роботи виконавчого комітету Пирятинської міської ради на 2020 рік, члени виконкому детально його розглянули та внесли свої пропозиції. Зокрема Віктор Бугайов та Володимир Крагель  запрпонували доповнити план двома пунктами:

У звязку з наближенням новорічних свят, державному підприємству „Пирятинське лісове господарство“ надано дозвіл на тимчасове розміщення транспортних засобів для торгівлі новорічними ялинками на майдані Незалежності та по вул Європейська, 163. Реалізація зелених красунь розпочнеться з 14 грудня та  буде проводитися щоденно 9-00 до 15-00 години включно до 31 грудня.

Крім цього, прийнято ряд рішень, ініційованих відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради. В процесі обговорення схвалено рішення про встановлення дорожніх знаків на вулицях м.Пирятин, упорядкування адресного господарства міста, затверджено ряд робочих проектів щодо реконструкції вуличного освітлення в місті Пирятин. Також затверджено робочі проекти: „Капітальний ремонт проїзної частини по пров.Затишному в м.Пирятин Полтавської області“ та „Капітальний ремонт тротуару на розі вулиць Соборна та Визволення (від вул.Соборна. 52 до вул.Визволення, 1) в м.Пирятин Полтавської області.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua