Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
4 грудня 2019 року 10:52

Увага! Оголошуємо результати голосування за проєкти громадського бюджету!

Вчора, 3 грудня, на засіданні координаційної ради з питань громадського бюджету Пирятинської ОТГ здійснювався підрахунок голосів за подані проєкти.

Під час визначення результатів опрацьовано 3 258 бюлетенів. Нагадаємо, що голосування проходило двома шляхами – електронним та паперовим. Можна було проголосувати у пунктах, розташованих у приміщеннях старостатів с. Калинів Міст, с. Олександрівка, міської ради та ЦНАПу. В останньому пункті спостерігалась найбільша активність громадян (майже 60% від загальної кількості голосуючих).

Особлива увага була зосереджена на дотриманні діючого Положення про громадський бюджет, в якому зазначено, що кожен мешканець громади може проголосувати лише один раз у кожній з категорій. У ході проведеного аналізу виявлено 289 голосів від громадян, що порушили діючу норму. В кінцевому підрахунку вказана кількість не вплинула на кінцевий результат – всі такі бюлетені були вилучені.

За результатами підрахунків визначено проєкти-переможці, які будуть реалізовуватись у наступному році. Серед них:

У категорії проєктні пропозиції, реалізація яких стосується бюджетних установ Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади (крім проєктних пропозицій, реалізація яких відбуватиметься на території сіл Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади) перемогу отримали:

1 місце – „Оформлення кабінету англійської мови у школі“;

2 місце – „Успішні діти – успішне місто“;

3 місце – „Мотузковий парк „Лазалка“ в  Пирятинському ліцеї“;

4 місце – „Мистецький простір в опорному закладі Пирятинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6“;

5 місце – „Співоча нація – майбутнє країни“;

6 місце – „Перший крок до успіху“ кольоровий принтер EPSON + конвертний ламінатор для учнів 3-А класу, який навчається за  програмою „Інтелект України“.

У категорії проєктні пропозиції, реалізація яких не стосується бюджетних установ Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади (з урахуванням проєктних пропозицій, реалізація яких відбуватиметься на території сіл Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади) перемогу отримали:

1 місце – „Придбання вуличних елементів для дитячо-спортивного майданчику“;

2 місце - „Встановлення на Майдані Незалежності 2 флагштоків (12 м) з прапорами України та міста Пирятин“;

3 місце – „Безкоштовна стерилізація та вакцинація тварин, що належать жителям Пирятинської ОТГ, та безпритульних тварин“;

4 місце – „Лазертаг - гра для справжніх патріотів“;

5 місце – „Облаштування та встановлення прогулянкового тіньового навісу на ігровому майданчику ДНЗ „Калинка“ та оформлення ігрового майданчика“;

6 місце – „Місцевий громадсько-соціальний челендж „Зробимо свої двори кращими!“: благоустрій прибудинкової території ОСББ „Соборна, 47“ в м. Пирятин“.

Вітаємо з перемогою!

Всю  інформацію  щодо  громадського  бюджету  (бюджету  участі)  можна отримати на сайті Пирятинської міської ради в розділі „Громадський бюджет  (бюджет  участі)“ (http://www.pyriatyn.org.ua/pages/p88) або за телефоном: 2-04-12.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua