Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 грудня 2019 року 11:37

Відбулися заходи з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю

  3 грудня, у великій залі адмінбудинку, відбувся захід до Міжнародного дня інвалідів. Саме так ми називаємо тих людей, які в силу різних життєвих обставин мають певні обмеження за станом здоров’я, але це не заважає їм творити, працювати, вчитися та досягати високих результатів і мати успіх у різних галузях. Своєю цілеспрямованістю, працею, наполегливістю вони дають нам колосальний заряд енергії та сили, вчать бути незалежними від обставин і не боятися труднощів. Ці люди з непростими долями всупереч усьому показують приклад і надихають усіх.
  Зі словами підтримки й щирими побажаннями до людей з особливими потребами звернулися заступник міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Ігор Шикеринець, керівник апарату райдержадміністрації Лариса Богомаз, голова районної ради Сергій Пазюк та директор Пирятинського психоневрологічного будинку-інтернату Олег Тристан. За активну життєву позицію, творчі досягнення та з нагоди Міжнародного дня людей з інвалідністю грамотами відзначено людей з особливими потребами.
  Захід супроводжувався музичними виступами людей з обмеженими фізичними можливостями, які ще раз продемонстрували свої таланти та наполегливість.
  Крім того, проведено концертну програму та святковий обід для підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання, а для відвідувачів відділення денного перебування територіального центру проведено годину спілкування „Добро лікує душу“ та психологічний тренінг „Байдужість – найстрашніший ворог людини“.
  Проведення Міжнародного дня інвалідів спрямоване на привернення уваги до проблем людей з особливими потребами, захист їх гідності, прав і добробуту. А створення належних умов життя дасть змогу цим людям повніше реалізувати особистий потенціал та інтегруватися в суспільство.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua