Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
28 листопада 2019 року 23:01

Нове дихання іподрому: мрія і реальність

27 листопада міський голова Олексій Рябоконь зустрівся з представником нового власника ТОВ „Кінний завод „Авангард“. Розмова йшла про  напрями подальшої діяльності підприємства на теренах громади. Зокрема, поряд із збереженням поголів?я коней, планується закупівля бичків для розвитку м?ясного скотарства. З метою забезпечення господарства електрикою вирішено питання закупівлі та встановлення сонячної електростанції потужністю 1 МВт.

Також розглядається можливість реалізації проєкту зі створення реабілітаційного центру для дітей з порушенням опорно-рухового апарату, який  включає будівництво готелю, паркової та тренувальної зони. До речі, методика використання іпотерапії (лікування конем, адаптованим до можливостей дитини у навчанні верховій їзді), що планується до впровадження  у Пирятині, буде одною з перших на Україні.

З метою створення належних умов для проведення кінних змагань міжнародного рівня планується реконструкція іподрому. По завершенню зустрічі Олексій Рябоконь виразив надію що, завдяки інвестиціям, ТОВ „Кінний завод „Авангард“ отримає додаткові можливості для розвитку і стане візитівкою Пирятина далеко за межами нашої громади.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua