Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 листопада 2019 року 16:48

Формуємо культуру лідерства та навички командотворення

25 листопада на базі Пирятинського ІРЦ для керівників та їх заступників закладів освіти Пирятинської ОТГ проведено тренінг „Формуємо культуру лідерства та навички командотворення“. Тренінг провели викладачі Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського.

Тетяна Водолазська, доцент, кандидат педагогічних наук, викладач кафедри менеджменту освіти, ознайомила присутніх з сучасною програмою Стівена Кові „Лідер в мені“, яка є адаптацією відомої програми Стівена Кові „Сім звичок високоефективних людей“ до шкільного середовища та дитячого віку. „Лідер в мені“ - програма, яка сприяє засвоєнню дітьми навичок ХХІ століття та готує їх до успішного життя у сучасному світі. Окрім цього, Тетяна Водолазська поділилась практичними кейсами щодо застосування та реалізації даної програми  в освітньому середовищі.

Тетяна Устименко, професор, кандидат психологічних наук, доцент, провела практичні вправи, в ході яких було визначено характеристики сильної команди.

Учасники окрім теоретичних знань, отримали ряд дієвих інструментів, які допоможуть налагодити взаємодію в освітніх колективах та сприятимуть становленню лідерських якостей в кожному. 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua