Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 листопада 2019 року 21:23

На бюджетній комісії узгоджено проект рішення про внесення змін до бюджету міської ОТГ на 2019 рік

25 листопада відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. На розгляд було запропоновано 11 питань.

Комісія рекомендувала сесії міської ради внести зміни та доповнення до ряду програм: висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації, оздоровлення та відпочинку дітей, культурно-мистецьких заходів, розвитку пріоритетних видів спорту та інших. При обговоренні питання про внесення змін до Програми висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації на 2019 рік депутати висловили ряд критичних зауважень щодо окремих сюжетів про роботу комісій міської ради на ТРК „Пирятин“ та запропонували зменшити обсяги додаткового фінансування для телеканалу.

Також було розглянуто та рекомендовано внести зміни до структури апарату міської ради та її виконавчих органів, змінивши посади спеціаліста 2-ї категорії у відділі із земельних та екологічних питань та спеціаліста 1-ї категорії у відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства на посади головних спеціалістів.

На розгляд та затвердження сесії винесено проєкт рішення про затвердження переліку об’єктів і заходів, фінансування яких у 2019 році здійснюватиметься за рахунок коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, по Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді та про внесення змін до рішення шістдесят першої сесії міської ради сьомого скликання від 29 жовтня 2019 № 392 „Про підсумки роботи конкурсної комісії Конкурсу міської ради „Розвиваю бізнес у своїй громаді“.

Найбільш ретельно обговорювалося питання щодо внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. На засіданні були присутні старости, керівники закладів, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету міської ради, які озвучили потреби в коштах для вирішення тих чи інших нагальних питань. Комісія в основному підтримала проєкт рішення, підготовлений фінансовим управлінням міської ради з урахуванням рекомендацій профільних комісій, доповнивши його декількома позиціями. Так, зокрема, запропоновано виділити 800 тис.грн комунальному підприємству „Пирятинська центральна районна лікарня“ на оплату енергоносіїв та поточні видатки, 50 тис.грн – комунальному підприємству „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги“ на оплату енергоносіїв.

Наостанок бюджетна комісія обговорила рекомендацію постійних комісій з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи щодо внесення змін до Положення про преміювання та надання матеріальної допомоги працівникам Пирятинської міської ради, затвердженого рішенням шістнадцятої сесії Пирятинської міської ради шостого скликання від 27 квітня 2012 року. Оскільки ініціаторами цього питання не було визначено, яких саме змін потребує Положення, та не надано відповідне обґрунтування, члени бюджетної комісії вирішили провести окреме засідання за участю голів вищезгаданих постійних комісій.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua