Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 листопада 2019 року 14:05

Із засідання земельної комісії

19 листопада відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи за участю голів інших постійних комісій міської ради. На розгляд комісії було винесено 41 питання.

Засідання розпочалося із розляду питання щодо стану реалізації календарного плану містобудування, будівництва, реконструкції та капітального ремонту на об?єктах ОТГ на поточний період. Продовжилося розглядом депутатського звернення Івана Драла щодо надання земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража. Відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради рекомендовано у дводенний термін надати заявнику арґументовану відповідь.

В рамках розгляду питання про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року заслухано звіти про виконання трьох програм Пирятинської міської ради: взаємодії з Національним природним парком „Пирятинський“; з охорони навколишнього природного середовища на території Пирятинської міської ОТГ на період 2019-2020 років; з проведення архітектурного конкурсу щодо облаштування громадського простору вшанування захисників територіальної цілісності України в місті Пирятин“.

Розглянуто та рекомендовано винести на затвердження сесії 37 проєктів з питань регулювання земельних відносин. Один з них – після додаткового виїзного засідання комісії, яке проведено наступного дня – 20 листопада. Ще одне питання перенесено на розгляд наступної сесії за пропозицією заступника міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Максима Варави.

Крім того, комісія погодила питання щодо виділення коштів на виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію ряду об’єктів для реалізації наступного року.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua