Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 листопада 2019 року 11:24

На черговій сесії міської ради буде заслухано звіт про виконання Плану соціально-економічного розвитку громади за 9 місяців 2019 року

19 листопада  відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. На розгляд комісії було винесено 9 питань порядку денного.

Першим питанням комісія заслухала інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної, зокрема програм Пирятинської міської ради, за 9 місяців 2019 року. Це питання - одне з найважливіших у порядку денному шістдесят другої сесії міської ради і тому обговорюється на засіданнях усіх профільних комісій відповідно до визначених повноважень.

На житлово-комунальнїй комісії заслухано звіти про виконання сімнадцяти програм: „Сучасне оснащення рятівника-запорука надійного порятунку людей“ на 2019 рік, „Створення місцевого резерву для проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік“, „Питна вода Пирятинської міської ОТГ на 2019 рік“, благоустрою, розвитку дорожнього руху та його безпеки, розвитку освітлення та інших.

Заступник міського голови з питань діяльності виконкому міської ради Максим Варава проінформував, що для повного виконання Програми розвитку освітлення Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік залишилося зробити освітлення на шести вулицях та провулках міста Пирятин. Наступного тижня підрядна організація планує виконати ці роботи.

В ході обговорення звіту про виконання Програми „Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ на 2019 рік надано рекомендацію відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради підготувати пропозиції щодо переведення котелень комунальних закладів, зокрема, районного Будинку культури, на тверде паливо.

Далі комісія розглянула проєкти рішень, що виносяться на шістдесят другу сесію міської ради. Рекомендовано внести зміни та доповнення до ряду програм: диспетчеризації ліфтів багатоквартирних житлових будинків м.Пирятин на 2019 рік; обладнання вузлом обліку теплової енергії багатоквартирного житлового будинку за адресою: вул.Коцюбинського, 33, м.Пирятин, на 2019 рік; розвитку вуличного освітлення Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2017-2019 роки. Також рекомендовано надати дозвіл на списання майна закладу дошкільної освіти „Берізка“, передачу основних засобів на баланс Пирятинського ліцею та військової частини.

Питання про наглядові ради комунальних підприємств не набрало необхідної кількості голосів, тому цей проєкт рішення не буде включено до порядку денного сесії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua