Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 листопада 2019 року 21:36

Засідання робочої групи

15 листопада відбулося засідання робочої групи з питань стану харчоблоків та санвузлів у закладах освіти Пирятинської ОТГ за участю заступника міського голови Ігоря Шикеринця, голів постійних комісій та депутатів міської ради, керівників освітніх закладів і спеціалістів виконкому міської ради.

На території Пирятинської ОТГ функціонує 7 закладів дошкільної освіти. Мережа закладів загальної середньої освіти міської ради становить 3 опорні школи та 2 філії.

Підтримка закладів освіти – один із пріоритетів для міської влади.

Протягом року проведено поточний ремонт харчоблоку ДНЗ „Червона шапочка“: замінено каналізаційну систему та електрообладнання, виконано внутрішнє оздоблення стін, стелі та підлоги всіх приміщень харчоблоку. Також здійснено ремонт Олександрівського ДНЗ „Ромашка“: відремонтовано внутрішні приміщення санвузлів, пральні та коридору (оздоблювальні роботи), облаштовано вбиральню для персоналу закладу. Проведено капітальний ремонт ДНЗ „Ромашка“, а саме: відремонтовано внутрішні приміщення харчоблоку та покрівля закладу. У Калиновомостівському ДНЗ зроблено поточний ремонт харчоблоку та придбано меблі для нього; в Олександрівському дошкільному закладі проведено ремонт каналізаційних систем та туалетних кімнат. У 2018 році проведено внутрішні роботи з капітального ремонту харчоблоку ДНЗ „Сонечко“, в цьому році придбано сушки для посуду.

До нового 2019-2020 навчального року у закладах загальної середньої освіти проведено косметичні ремонти харчоблоків та їдалень. Придбано меблі для їдальні Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №6; холодильник, сушку для посуду для Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №4.

Крім того, керівники освітніх закладів  озвучили, які потреби є на сьогодні: придбання  інтерактивних дошок, мультимедійних проекторів, оргтехніки.

Заступник міського голови Ігор Шикеринець проінформував, що під час розробки проєкту Плану соціально - економічного розвитку Пирятинської міської обєднаної територіальної громади на 2020 рік було враховано пропозиції, запити та потреби закладів освіти. Проте формування бюджету - це складний процес, неможливо забезпечити всі потреби в повному обсязі, адже фінансовий ресурс - обмежений.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua