Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 листопада 2019 року 16:07

Колектив „ПКЗ-АГРО“ привітали з Днем сільського господарства

Коли любов не має меж,
Коли душа не знає втоми,
Коли Землею ти живеш –
Праця твоя стає святою!

Споконвіку хліборобська праця була шанованою в Україні. Тож не дарма, в третю неділю листопада, коли зібрано майже весь урожай, своє професійне свято відзначають ті, хто душею і серцем прикипів до рідної землі – працівники сільського господарства.

15 листопада, в культурно-громадському центрі, зібралися працівники товариства з обмеженою відповідальністю „ПКЗ-АГРО“ аби в дружній атмосфері відзначити День працівників сільського господарства.

Трудовий колектив із святом привітав директор товариства з обмеженою відповідальністю „ПКЗ-АГРО“ Олексій  Догадаєв, згадав про здобутки та успіхи підприємства за рік, відзначив кращих працівників грошовими нагородами.

На гостину завітали і гості: міський голова Олексій Рябоконь, командир військової частини, підполковник Збройних Сил України Анатолій Блажко, Архімандрит Діонісій та Сасинівський сільський голова Віктор Скорик. Привітали трудівників землі, подякували за співпрацю та побажали міцного здоров’я, оптимізму, невичерпної енергії. 

Завершилися урочистості святковим концертом. Гарний настрій створювали дитячий вокальний ансамбль Пирятинської школи мистецтв „Соняшник“, учасники зразкового аматорського хореографічного колективу „Флеш“, естрадно-концертний ансамбль Пирятинської школи мистецтв, дует „Водограй“, Валентина Стельмах, Сергій Козін, Лідія Прокопенко, Аліна Загреба, Антоніна та Олександр Запорожець.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua