Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 листопада 2019 року 19:10

Відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху

З метою гарантування безпеки дорожнього руху та попередження дорожньо-транспортних пригод відбулося засідання комісії з безпеки дорожнього руху при виконкомі Пирятинської міської ради. Розпочали роботу з розгляду питання щодо заборони руху вантажного транспорту по вул.Спартака, яку члени комісії відхилили до встановлення факту пересування великогабаритних автомобілів.

Цьогоріч проведено капітальний ремонт дорожнього покриття пров.Косий та вул.Матросова, тому виникла потреба у розгляді питання встановлення знаків пріоритету (головна та другорядна дорога) на перехрестях пров.Косий-вул.Зоряна, пров.Косий-вул.Січових Стрільців, вул.Матросова-вул.Кошового.О., вул.Матросова-вул.Панфілова, вул.Матросова-вул.Патріотична.

З метою проходження експертизи проєктної документації, членами комісії розглянуто та погоджено робочий проєкт „Реконструкція перехрестя вул.Визволення-вул.Цибаня-вул.Ярмаркова-вул.Аврущенка з облаштуванням кругового руху в м.Пирятин Полтавської області“.

Крім того, повторно було розглянуто та погоджено питання облаштування нової автобусної зупинки із внутрішнім „карманом“ для паркування маршрутних транспортних засобів по вул. Соборна біля будівлі № 15, що передбачено конкурсом щодо встановлення зупинкових комплексів-тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м.Пирятин.

У підсумку обговорення, відповідно до правил дорожнього руху, комісією прийнято рішення, які в подальшому будуть винесені на розгляд виконкому міської ради.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua