Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 листопада 2019 року 08:57

Із засідання виконкому

  13 листопада відбулося чергове засідання виконкому  Пирятинської міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя.  
  Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда ознайомила членів виконавчого комітету із змінами, які пропонується внести до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Детально обґрунтувала спрямування коштів за пріоритетними напрямками. Презентувала квартальний звіт про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за 9 місяців 2019 року. Доходна частина бюджету з урахуванням міжбюджетних трансфертів без врахування власних надходжень бюджетних установ, виконана на 101,6 %; видаткова частина бюджету -  на 79,5 %.
  Начальник відділу освіти, молоді та спорту Сергій Зуєв ознайомив з підсумками проведення оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків улітку 2019 року. На базі закладів загальної середньої  та позашкільної освіти у таборах з денним перебуваннях оздоровились та відпочили 657 дітей. У таборах області та за її межами оздоровлено 119 дітей. На часткову оплату вартості путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області для оздоровлення дітей, які виховуються в сім’ях з дітьми з бюджету міської ОТГ виділено 249058 грн, що дало змогу оздоровити 84 дитини. 24 юних пирятинців пільгових категорій, які проживають на території ОТГ, оздоровлено в таборах за межами області.
  Директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сергій Зайченко проінформував присутніх про підсумки роботи закладу за 9 місяців поточного року. За звітний період соціальними послугами територіального центру скористалися 1195 жителів Пирятинської ОТГ.
Членами виконкому заслухано інформацію про підготовку Пирятинської міської ради в осінньо-зимовий період 2019/2020 року. Роман Педяш, головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи повідомив, що КП „Каштан“ підготовлено 484 т резерву пісчано-соляної суміші та 5 одиниць техніки. Крім того, КП „Пирятинський міський водоканал“ і Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди підготовили ще три одиниці.
  Комунальники спільно з начальником відділу економічного  аналізу та розвитку управління економіки Валентиною Комаренко  доповіли про виконання фінансових планів та господарську  діяльність підприємств за 9 місяців 2019 року.
  Рішенням виконкому встановлено на опалювальний період тариф дочірньому підприємству „Пирятинтеплопостачання“ на послугу з  постачання теплової енергії для  мешканців  будинку  №  33   по вул. Коцюбинського за 1 Гкал за розрахунковий період протягом опалювального сезону – 1710,35 грн.
Також розглянуто ряд  житлово-комунальних питань: про внесення до списку громадян на позачергове отримання житла, демонтаж тимчасової споруди, видачі будівельного паспорта.
  Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua