Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 листопада 2019 року 13:29

Діалог „влада-бізнес“ – крок до успіху

12 листопада міський голова Олексій Рябоконь взяв участь у Форумі „Полтавщина бізнесова“, який організовано Полтавською облдержадміністрацією в рамках Другого українського індустріального тижня. Захід проведено з метою стимулювання ефективних підходів до підвищення конкурентоспроможності підприємств Полтавщини, прискорення індустріального розвитку через обмін досвідом та діалог „бізнес-влада“. Учасники спостерігали за трьома панельними дискусіями: „Полтавщина  бізнесова: розвиток спільними зусиллями – результат для кожного“, „Полтавщина унікальна – пітчінг успішних підприємств“ та „Полтавщина ефективна – використання інструментів місцевого економічного розвитку“.

Під час виступу директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та залучення інвестицій Інни Іщенко презентовано досягнення економіки області та  органів місцевого самоврядування в напрямі створення сприятливого бізнес-середовища, зокрема, відмічено позивну роль Пирятинської міської ОТГ в сфері надання адміністративних послуг та розвитку малого і середнього бізнесу.

На увагу заслуговували усі виступи спікерів, але найбільшу цікавість викликали презентації інструментів, які  сприяють спрощеному доступу до фінансування бізнес-проєктів та впровадженню нових бізнес-ідей: провідного банкіра Європейського банку реконструкції та розвитку Владислава Носика, координатора Всеукраїнської мережі фахівців і практиків з регіонального та місцевого розвитку РЕГІОНЕТ Олександра Дудки, координатора ініціативи ЄС „Мери за економічне зростання“ Олександра Цепко, керівника команди зі сприятливого бізнес-клімату Програми USAID  „Конкурентоспроможна економіка“ Любомира Чорнія. Під час перерви дискусії продовжувались, зокрема, зацікавлені особи в індивідуальному порядку мали можливість отримати більш детальні пояснення.

Форум „Полтавщина бізнесова“ проведено за підтримки Проєкту „Партнерство для розвитку міст" ПРОМІС.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua