Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
12 листопада 2019 року 14:31

Зустріч з молоддю села Олександрівка

9 листопада,  суботній вечір у сільському клубі пройшов  продуктивно та цікаво. Гурткове  заняття „Умілі руки“   поступово перейшло у спілкування з гостями. Батьки, підлітки та сільська молодь  мали змогу поспілкуватися  з Мариною Грицай, дільничним офіцером поліції сектору превенції Пирятинського ВП ГУНП у Полтавській області, яка у своїй розповіді зупинилася на питаннях збереження здоров’я та життя під час проведення дозвілля, розваг, організації власного відпочинку, наголосила про наслідки шкідливих звичок, небезпечність спілкування з незнайомцями та правила поведінки в разі зустрічі з підозрілими людьми.

Інна Грицай, головний спеціаліст з питань захисту прав дітей виконкому Пирятинської міської ради, ознайомила присутніх із рішенням виконкому Пирятинської міської ради від 19.12.2018 „Про обмеження перебування дітей у закладах сфери розваг, громадського харчування“. Це рішення обмежує перебування у закладах дозвілля, громадського харчування та інших громадських місцях у вечірній час без супроводу батьків або осіб, які їх замінюють, дітей віком до 16 років з 22-00 до 06-00 години на території Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Надано роз’яснення щодо наслідків невиконання батьківських обов’язків та розміри штрафів, які доведеться сплатити.

Інна Ігорівна та Марина Василівна відповіли на безліч запитань, які цікавили дітей та батьків.

Зустріч продовжилася щирою і відкритою бесідою  з міським головою Олексієм Рябоконем. Олексієм Петровичем наголосив на необхідності збереження соціальних об’єктів та матеріальних цінностей,  які створені в селі для комфортного життя, оздоровлення і  відпочинку жителів.  

Міський голова відмітив організованість і  згуртованість сільської молоді  під час проведення  культурних заходів села, запросив до секцій та гуртків міста Пирятина.  Розповів про свої захоплення, згадав своє дитинство.

Під час  зустрічі, міський голова, батьки та діти обговорили перспективні ідеї, які пропонує молодь.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua