Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 листопада 2019 року 13:36

Відповідальна комісія розглянула проєкти регуляторних актів

08 листопада відбулося засідання відповідальної комісії з підготовки регуляторних актів - постійної комісії міської ради з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва. На розгляд було винесено 9 проєктів регуляторних актів, які планується затвердити до кінця 2019 року.

На початку засідання, за пропозицією голови постійної комісії Владислава Йощенка, порядок денний був доповнений 2 додатковими питаннями. Зокрема, про розгляд депутатського звернення до голови постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ Володимира Кривобока та про склад та роботу робочої групи з обстеження харчоблоків та санвузлів у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ.

Владислав Йощенко проінформував присутніх про стан відвідування депутатами засідань постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва, зазначивши, що всього відбулося 24 засідання. З них: депутат Володимир Клепач був відсутній на 11 засіданнях, Віктор Приходько - на 10, Іван Драло - на 7, Олексій Михайлюк - на 4, Олег Куча - на 3.

Далі голова постійної комісії зачитав депутатське звернення, яке буде розглянуто на черговому засіданні постійної комісії з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ за участю депутатів міської ради з інших комісій.

Депутати визначилися зі складом робочої групи з обстеження харчоблоків та санвузлів у освітніх закладах Пирятинської міської ОТГ та вирішили на наступному тижні відвідати заклади.

Розглянуто проєкти регуляторних актів: Порядок присвоєння та впорядкування поштових адрес об'єктам нерухомого майна в м.Пирятин та в сільських населених пунктах Пирятинської ОТГ, Правила розміщення зовнішньої реклами та вивісок на території населених пунктів ОТГ, Комплексну схему розміщення зовнішньої реклами, Правила благоустрою населених пунктів Пирятинської міської ради, Положення про порядок передачі та закріплення майна комунальної власності Пирятинської ОТГ за підприємствами, установами, організаціями на правах господарського відання або оперативного управління, Положення про порядок передачі квартир (будинків, жилих приміщень у гуртожитках) у власність громадян та проєкт рішення щодо обмеження реалізації алкогольних напоїв на території ОТГ. Відповідно до чинного законодавства комісія рекомендувала направити ці проєкти до Державної регуляторної служби, оприлюднити на офіційному сайті міської ради для отримання пропозицій та зауважень від жителів громади, розмістити у районній газеті оголошення про початок процедури прийняття регуляторних актів.

Також депутати розглянули зміни до плану діяльності Пирятинської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2019 рік та рекомендували винести на розгляд та затвердження чергової сесії міської ради.

Наостанок голова постійної комісії Владислав Йощенко запропонував до 1 грудня провести громадські слухання з розгляду проєкту Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік та до 10 грудня підготувати проєкт бюджету Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua