Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 листопада 2019 року 11:00

Із засідання виконкому

6 листопада відбулося позачергове засідання виконавчого комітету міської ради.  Розглянуто 25 питань та прийнято відповідні рішення.

Більшість питань стосувалися затвердження робочих проєктів, які передбачають проведення реконструкції вуличного освітлення в місті Пирятин.

Крім того, затверджено робочий проєкт „Реконструкція покрівлі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 6 по вул.Гагаріна, 84 в м.Пирятин Полтавської області. Коригування“, загальною кошторисною вартістю – 4375,211 тис.грн. та робочий проєкт „Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Журналістів в м.Пирятин Полтавської області“ загальною кошторисною вартістю – 1377,242 тис. грн

Далі члени виконкому затвердили перелік видів суспільно корисних оплачувальних робіт, які можуть виконуватись із залученням порушників, на яких накладено адміністративне стягнення. Це стосується громадян, які не сплачують аліменти. Підприємством, на якому можуть проводитись такі роботи визначено КП „Каштан“.

З метою запровадження єдиного механізму визначення розміру та справляння плати за оренду майна комунальної власності територіальної громади міста Пирятин та підвищення ефективності використання такого майна шляхом надання в оренду, затверджено розрахунок витрат на проведення заходів у Пирятинському   культурно-громадському центрі на 2019 рік.

З метою ефективної реалізації  Програми „U-LEAD з Європою“ та якісного надання адміністративних послуг в сільських населених пунктах сільських рад – партнерів, затверджено перелік адміністративних послуг, які надаються Пирятинським ЦНАПом на віддалених  робочих місцях у сільських населених пунктах: Велика Круча, Дейманівка, Каплинці, Харківці, Курінька. Також затверджено графік роботи віддалених робочих місць адміністраторів ЦНАП у сільських радах.

Крім того, члени виконавчого комітету розглянули питання про нумерацію квартир, присвоєння адреси земельній ділянці та надання матеріальної допомоги на поховання.

За пропозицією члена виконкому міської ради Віктора Бугайова обговорили питання щодо проведення ремонту пам’ятного знаку по вул. Цибаня. Міський голова Олексій Рябоконь дав доручення спеціалістам міської ради обстежити цей об’єкт, визначитися з об’ємом робіт та проінформувати членів виконкому на наступному засіданні.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua