Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 листопада 2019 року 09:10

Ліцеїсти подорожували та створювали обереги

6 листопада Публічна бібліотека провела захід для учнів 10-Б класу Пирятинського ліцею. Не традиційні посиденьки, а екскурсію та коуч-сет – незабутні враження для дітей.  Цікаво та захоплююче можна подорожувати навіть власною ОТГ. Виявилося, що багато школярів ніколи не були в Олександрівці. І от завдяки Аллі Кабушці, бібліотекареві, яка працює з юнацтвом, вони познайомилися з цією частинкою нашої ОТГ.

Гостинно зустріли учнів Алла Ященко, завідуюча клубу, Ніна Черненко, художній керівник, Антоніна Гузевська, бібліотекар та майстрині з  виготовлення ляльки-мотанки Лариса Дронишинець та Дар’я Тарасовська. Алла Володимирівна представила учням виставку ляльок-мотанок, які вони виготовляли власноручно, розповіла про особливості кожної. Антоніна Вадимівна ознайомила з історією кукли-оберегу, ляльки-мотанки.

А тоді почалося найцікавіше – і діти, й вчитель, і начальник відділу культури і туризму Олена Гуленко – всі захоплено почали мотати та майструвати! Кожен виготовив по 1 мотаночці на пам’ять та по травничці, яку для хорошого сну кладуть під подушку.

По закінченню заходу зі словами вдячності до майстринь звернулася класний керівник 10-Б класу Пирятинського ліцею – Людмила Гуленко та бібліотекар Алла Кабушка. Начальник відділу культури і туризму Олена Гуленко привітала всіх із прийдешнім Днем працівників культури та аматорського мистецтва.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua