Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 листопада 2019 року 14:00

15 років СТЕНЕТу

2 листопада у Культурно-громадському центрі відбувся  святковий концерт  з нагоди  15-ти річчя хореографічного  колективу ,,СТЕНЕТ Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості. У залі зібралися  радіти успіхам і досягненням талановитих дітей батьки, рідні  та гості.  Розпочався захід з танцю ,,СТЕНЕТ єднає нас!“. Яскраві костюми, шалені танці та запальна музика –  весела і приємна атмосфера панувала навколо. На сцені виступали малюки, які роблять свої несміливі кроки у танці ,,Казкові ельфи

Зірок танцю та керівника колективу Тетяну Зубенко вітали міський голова Олексій Рябоконь, начальник відділу освіти, молоді та спорту міської ради Сергій Зуєв, директор ЦДЮТ Сергій Козін. Вони побажали молодим талантам цілеспрямованості і натхнення, подальших успіхів та звершень, а батькам подякували за підтримку своїх дітей. 

За високий професіоналізм, значний внесок у розвиток і популяризацію хореографічного мистецтва, естетичного виховання дітей і молоді нашої ОТГ колектив отримав подяку Пирятинської міської ради та сертифікат на суму 5000 грн. Тетяна Зубенко та колектив отримали грамоти Департаменту освіти та науки Полтавської обласної державної адміністрації.

 Керівник колективу звернулася до присутніх у залі та за лаштунками зі словами вдячності вихованцям  і батькам за їх прагнення розвиватися.  Неперевершеним був східний танець у її виконанні. 

 Гучними оплесками та щирими посмішками глядачі зустрічали  танці ,,Завжди на висоті, ,,Рокери, ,,Пліткарки,  ,,Бджілка,   ,,Дискач, ,,Мовчати, ,,Країна смурфіків, ,,Кокеточки“, ,,Циганський“ (від  випускників колективу),  Захожої Вікторії. Вихованців та керівника колективу вітала команда КВН ,,КіПіШ.  Особливим та сповненим болю був танець, присвячений пам'яті Тетяни Кучер, яка працювала на початку створення колективу, після якого  вручено квіти мамі Тетяни. Пам'ять про цю світлу і талановиту людину назавжди залишиться з нами.  Також слова вдячності лунали і спонсорам свята, адже без вихованців, батьків, керівництва ЦДЮТу, міської ради,  Культурно-громадського центру та небайдужих людей не відбулося таке чудове дійство.

  Дві години феєричного дійства, присвяченого граційному й вишуканому мистецтву-танцю, минули швидко і на одному диханні. З днем народження, СТЕНЕТ!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua