Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 листопада 2014 року 08:31

13 листопада відбулася сорокова сесія міської ради

Пленарне засідання, що пройшло у відкритому режимі, провів секретар міської ради Олександр Новіков.

У роботі сесії взяли участь 24 депутати. Вони розглянули, обговорили і прийняли рішення з 26 питань порядку денного.

Голова міської територіальної виборчої комісії Володимир Сальницький інформував про постанову щодо визнання повноважень та реєстрацію депутата Пирятинської міської ради шостого скликання Довженко Регіни Стасіо.

В подальшому депутати розглянули питання та прийняти відповідні рішення по внесенню змін до показників міського бюджету на 2014 рік, до міських цільових програм у сфері благоустрою, утримання об’єктів комунального майна та соціального захисту населення, прийняттю на баланс міської ради майна в рамках діяльності „Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні (ДІАЛОГ), а також по прийняттю в комунальну власність об’єктів електропостачання з подальшою їх передачею у власність ПАТ „Полтаваобленерго“.

Депутатський корпус одноголосно схвалив рішення про затвердження міських цільових Програм щодо безкоштовного харчування в загальноосвітніх навчальних закладах на території міської ради дітей, батьки яких мобілізовані на військову службу або несуть службу по контракту в зоні антитерористичної операції на сході України та про звільнення їх від сплати комунальних послуг на час перебування в зоні бойових дій.

Затверджено і міську цільову Програму забезпечення службовим житлом лікарів міста.  

В ході обговорень депутати проголосували питання, що стосувалися надання дозволів на виготовлення та затвердження технічних документацій із землеустрою громадянам і ряду інших питань у сфері регулювання земельних відносин.

Насамкінець головуючий подякував всім причетним до підготовки та проведення пленарного засідання за фаховість та належний рівень висвітлення питань порядку денного і побажав присутнім мирного неба, рідної землі під ногами та подальших успіхів у діяльності на благо рідного міста.

Всі прийняті рішення в п’ятиденний термін будуть оприлюднені в рубриці Рішення сесій на сторінці офіційного веб-сайту міста Пирятина та Пирятинського району, а також на розробленому офіційному сайті територіальної громади міста Пирятина (електронна адреса http://pyriatyn.org.ua/).

  • Довженко Регіна Стасіо

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua