Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2019 року 08:25

Відбулася комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

31 жовтня у міського голови відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради. На розгляд винесено 7 питань.

Виконувач обов'язків начальника Пирятинського управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Володимир Даниленко проінформував про виявлені порушення вимог харчового законодавства на торгових об'єктах по вулиці Європейська, 157-А,Б,В та 163-А, в районі автостанції №1. З метою недопущення випадків отруєнь харчовими продуктами серед споживачів, членами комісії напрацьовано шляхи виходу з ситуації, що склалася.

Далі обговорили питання  щодо створення пункту обігріву для безхатченків в складних погодних умовах осінньо-зимового періоду 2019-2020 року. Міський голова Олексій Рябоконь дав доручення визначитися з місцем розташування такого пункту на території комунального підприємства „Каштан“ та обрахувати витрати на його утримання.

Наступне питання стосувалося попередження винекнення пожеж у житловому секторі та загибелі на них людей у осінньо-зимовий період. Виконувач обов?язків начальника Пирятинського районного сектору головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Юрій Вовкадав повідомив, що рятувальниками постійно проводиться роз’яснювальна робота щодо правил пожежної безпеки в побуті з мешканцями міста. Проте, за останній час було ліквідовано 20 пожеж, з них 4 пов’язані з опаленням помешкань, 3 – виникли під час куріння, 1 - дитячі пустощі, решта - необережне поводження з вогнем. У ході обговорення вирішено розробити інформаційні листівки та розповсюдити їх в установах Пирятинської міської ради; рятувальникам провести роз’яснювальну роботу в освітніх закладах, зокрема, взяти участь у батьківських зборах.

Крім того, Юрій Вовкодав проінформував про здійснену позапланову перевірку щодо дотримання вимог пожежної безпеки КП “Готель”Пирятин”. Директор комунального підприємства Валентина Фисун повідомила, що ряд виявлених недоліків вже усунено.

У підсумку роботи комісії міським головою дані доручення відповідальним виконавцям.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua