Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2019 року 16:23

У Пирятині відзначили День працівників соціальної сфери

Морозний листопад цьогоріч розпочався з теплого свята – Дня працівників соціальної сфери. Свята тих людей, чия діяльність сповнена милосердя і тепла, чия праця не завжди помітна, але така потрібна.

Професійне свято працівників соціальної сфери України відзначається щорічно у першу неділю листопада. Напередодні цього дня, у великій залі адмінбудинку, зібралися представники галузі, які стоять на варті соціального захисту населення.  Адже саме працівники цієї сфери вирішують соціальні проблеми населення, сприяють створенню належних, безпечних умов праці, надійному захисту від безробіття та бідності, піклуються про інвалідів, сиріт, одиноких і немічних, підтримують знедолених у старості й хворобі.

З вітальним словом до присутніх звернулися міський голова Олексій Рябоконь, тимчасово виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Лариса Богомаз, голова районної ради Сергій Пазюк та голова районної  організації ветеранів війни, праці та військової служби Богдан Дубецький.

Традиційно, кращі працівники галузі нагороджені грамотами та подяками. Святковий настрій створювали учасники художньої самодіяльності Пирятинського краю.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua