Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 листопада 2019 року 14:19

Визначено претендента на посаду директора Пирятинського ліцею

1 листопада відбулося перше засідання конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення  посади керівника Пирятинського ліцею Пирятинської міської ради Полтавської області.

Голова конкурсної комісії Ігор Шикеринець поінформував членів комісії про те, що на конкурс надійшли документи від одного претендента – Пономаренко Лариси Вікторівни. Зазначив, що подані документи повністю відповідають вимогам Положення про призначення на посаду та звільнення з посади керівників закладів загальної середньої освіти Пирятинської міської ради.

Секретар комісії Оксана Мілюта зачитала присутнім мотиваційний лист Лариси Пономаренко щодо її участі в конкурсі.

Членами комісії одноголосно підтримано кандидатуру Лариси Пономаренко для участі в конкурсі на посаду директора Пирятинського ліцею.  

Крім того, визначено дату проведення наступного засідання конкурсної комісії – 12 листопада, де кандидат проходитиме тестування на перевірку знань законодавства та виконуватиме ситуаційне завдання для перевірки професійної компетентності.  Також заплановано, що у цей день Лариса Пономаренко публічно презентуватиме перспективний план розвитку опорного закладу Пирятинський ліцей Пирятинської міської ради Полтавської області на 2019 - 2024 р.р. перед конкурсною комісією, трудовим та батьківським колективами Пирятинського ліцею.

 

Протокол першого засідання конкурсної комісії можна переглянути за посиланням.

Відео запис першого засідання конкурсної комісії можна переглянути за посиланням

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua